Prikbord

nieuwsbrief januari

Bezoek aan De Dutch Don’t Dance Division: Meet the dancer | woensdag 18 maart | Alle leerlingen van 6 t/m 11 jaar

Kinderdans groepen van dinsdag 16.45 en donderdag 16.45 gaan samen met de Modern Mix 9+ groep van de dinsdag op bezoek bij De Dutch Don't Dance Division. Het wordt een geweldige middag met kijken naar dans, een workshop volgen en een presentatie moment voor de ouders. De eigen bijdrage voor de middag is €12,-, die kun je in de les contant voldoen, als je pint kost het €12,60. Ik ben bezig om 50% korting aan te vragen voor kinderen met een Ooievaarspas. Nader bericht volgt hierover.

Betalen graag voor 10 februari.

De middag duurt van 14.45-18.00 uur en vindt plaats in de studio's van De Dutch Don't Dance Division: De Gheijnstraat 51, Den Haag.

March 18 all students 6 up and including 11 years old will visit the professional dance company 'De Dutch Don't Dance Division'. We will meet the dancers, attend a workshop and present what we've learnt to parents at the and of the afternoon.

Costs €12,-, pay in the next week in cash during class, before February 10.

De Gheijnstraat 51, den Haag, 2.45pm-6.00pm.

Lesgeld 2e termijn, voor het tweede semester | 1 februari

Op 1 februari aanstaande zal de automatische incasso plaatsvinden voor het tweede semester. Voor leerlingen die aan het eind van het eerste semester begonnen zijn, zal de betaling het laatste stukje eerste semester en het tweede semester samen zijn. Je krijgt GEEN aparte mail hierover. Bij de afschrijving zal de omschrijving staan waarvoor je betaalt. Mocht er iets niet kloppen, neem contact met me op.

Payment for the second semester will take place by automatic bank transfer on February 1. You don't receive a separate mail about that.

Ooievaarspas scannen korting 2e semester

Vanaf nu kun je de Ooievaarspas scannen voor korting op het lesgeld voor het tweede semester. 

NEEM JE OOIEVAARSPAS MEE EN LAAT HEM SCANNEN IN FEBRUARI :-)

Holland Dance Festival in Den Haag

In januari en februari vindt het Holland Dance Festival plaats in Den Haag. Er zijn tig moderne dansvoorstellingen te zien en workshops te volgen. Studio Inspiratie is een school voor Moderne dans, wat betekent dat Moderne dans de basis vormt van alle lessen. Het festival geeft een brede waaier aan moderne dansvoorstellingen van over de hele wereld die in deze twee maanden naar Den Haag worden gehaald. Ga kijken! Ga meedoen!

https://www.holland-dance.com/festivalprogramma-holland-dance-festival-2020/

During January and February, the Holland Dance Festival will take place in The Hague. Famous Modern Dance company's from all over the world will perform here in our city. Check it out! https://www.holland-dance.com/festivalprogramma-holland-dance-festival-2020/

NDT connects | Workshopdag voor alle amateurdansers vanaf 12 jaar | 29 maart

NDT Connects is een dag bij het Nederlands Danstheater vol workshops speciaal voor amateurdansers uit heel Nederland. De dag zal in het teken staan van hun 60-jarig jubileum en schenkt bijzondere aandacht aan de choreografen die met NDT samenwerk(t)en in dit feestelijke seizoen. Laat je tijdens de workshops inspireren door de veelzijdigheid van NDT, hun docenten en dansers en de verschillende thema’s waarmee je aan de slag gaat.

Wie? Iedereen vanaf 12 jaar die lessen volgt aan een amateurdansschool. Er zijn drie leeftijd categorieën.

Wanneer? Zondag 29 maart
Tijd en locatie? Van 10.00-16.00 uur in de studio's van NDT (exacte tijd en dagindeling worden later bekend gemaakt)
Kosten? €20,- voor het gehele dagprogramma

Opgeven en betalen moet je zelf doen. Het gaat NIET via Studio Inspiratie. Wees er snel bij, deze dagen zijn snel uitverkocht.

Gebruik deze link: https://www.ndt.nl/doe-mee/als-dansliefhebber/ndt-connects.html

On March 29 all dance students 12 years and older can attend a day full of inspiration and workshop at NDT. Use the link above to subscribe and pay.

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching