Prikbord

Nieuwsbrief Oktober

KIJKLESSEN van 18 november tot 22 november 

In de week van 18 november tot 22 november zijn ouders welkom in de jeugd danslessen om de les bij te wonen. Er mag gefilmd worden en er mogen foto's gemaakt worden, allemaal voor eigen gebruik. Er mag niet worden getelefoneerd tijdens de les. Het leukste is om lekker te kijken en te genieten van de les.

Parents are welcome to watch the classes in the studio from 18 November till 22 November.

LANCERING NIEUWE WEBSITE
*Naar verwacht zal de nieuwe website van Studio Inspiratie op zaterdag 23 november gelanceerd worden.
*In de kijklessen krijgen de leerlingen een website-speurtocht mee met vragen. De vragen kunnen beantwoord worden door op de website rond te neuzen. Dat kun je samen met je kind doen. Lever de speurtocht met antwoorden de week erop weer in en je ontvangt een sticker van Studio Inspiratie of een dance-bedeltje met koortje.

The new website will be in the air on 23 November! Students will receive a quest, answers to the quest, which you can find by surfing the website, can be handed in in the next week, you will receive a sticker for that!

REVIEW STUDIO INSPIRATIE

*De lancering van de nieuwe website is een mooie aanleiding om jullie, de leerlingen, ouders en deelnemers van danslessen, pilateslessen, yogalessen en danstherapie, te vragen om een review te schrijven op Google over Studio Inspiratie (Schrijf je liever een review op Facebook? Ook heel fijn!). Dat helpt enorm om de website een boost te geven. En het geeft mensen die op zoek zijn via internet een accurate indruk van Studio Inspiratie, waardoor ze beter weten of het ook bij hun past.

*Je kunt de link hieronder gebruiken om naar de pagina te komen waar je je review kunt schrijven. In de linkerkolom onder Reviewoverzicht, vind je de button 'Een review schrijven'.

Je hebt wel een Google account nodig, die heb je vanzelf al als je een gmail account hebt. Anders kun je er ook een aanmaken.

*Een review schrijven gaat goed op een laptop of computer, op een telefoon of tablet werkt dat niet.
https://g.page/dansstudioinspiratie?gm

  • Eerst geef je een ranking in het aantal sterren: 1 ster is een slechte ervaring, 5 sterren is een super fijne ervaring/beoordeling.
  • Daarna schrijf je een review in woorden, hoe langer hoe beter schijnt Google te vinden. Wees gedetailleerd, specifiek en eerlijk. Schrijf over verschillende onderwerpen of aspecten van Studio Inspiratie: manier van lesgeven, jouw ervaring van de les, hoe je bij Studio Inspiratie terecht bent gekomen, het gebouw, de docent, de sfeer, bereikbaarheid, leskwaliteit, prijzen, ervaring met uitjes of meedoen in voorstellingen etc.
  • Je kunt tot slot een foto toevoegen aan je review, dat is helemaal te gek. Een foto van je eigen kind in de les, of van jezelf. Of van een van de presentatie momenten.

The launch of the new website is a good motive to ask you all to write a review (detailed, honest) about Studio Inspiratie on Google. You need to have a Google account to do so, or create one. You can use this link: https://g.page/dansstudioinspiratie?gm

Alvast Super bedankt! Thanks a lot!

STUDIO DICHT 5 DECEMBER

Op donderdag 5 december, de verjaardag van Sinterklaas, zijn er GEEN lessen.

Je kunt je les inhalen op dinsdag in dezelfde week of de week erna. Kijk op het rooster welke les geschikt zou zijn. Volwassenen kunnen ook hun les inhalen in een van de ochtendlessen Yoga of Pilates.

No classes on 5 December (Sinterklaas viering), you can catch up in a class on Tuesday or (if you are an adult) in one of the morning classes.

KLEDINGVOORSCHRIFT

Met de feestdagen voor de deur, komt er misschien nieuwe danskleding? In schoen, zak of onder een kerstboom. Let dan goed op dat je de kleding aanschaft volgens het kledingvoorschrift. Kleuters roze, vanaf Kinderdans Zwart, als je twijfelt, vraag Annemieke.

If Sinterklaas or Santa Claus buys you new dancing clothes, make sure he buys the right ones! See the clothing regulations for that.

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching