Prikbord

Modetentoonstelling Let's Dance in Kunstmuseum

Vanaf 28 september staat het Gemeentemuseum Den Haag in het teken van dans met de tentoonstelling Let’s Dance! – Dansmode: van tutu tot pattas. Leuk nieuws dus voor alle dansliefhebbers in Den Haag en omstreken. 

Over de tentoonstelling Let’s Dance, put on your red shoes and dance the blues: het Gemeentemuseum Den Haag zet dansmode in de spotlights. Van subculturen als hiphop tot klassiek ballet. Van invloedrijke kostuums uit dansfilms tot kleding om in te dansen. En van professionele kostuums – al dan niet ontworpen door bekende couturiers zoals Viktor & Rolf en Jan Taminiau – tot kleding van grote namen uit de modewereld die zich hebben laten inspireren door de betoverende danswereld. 

Magazine Bij de tentoonstelling verschijnt een eenmalige glossy over dans met o.a. interviews met hét danspaar van Nederland Alexandra Radius & Han Ebbelaar, Paul Lightfoot & Sol León van NDT en Dan Karaty, een kijkje in het kostuumatelier van Het Nationale Ballet en heel veel mooie (dans)mode. Dit magazine is voor 10 euro te koop in de museumwinkel en de betere boekhandel.

https://www.kunstmuseum.nl/nl/tentoonstellingen/lets-dance

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching