Prikbord

Nieuwsbrief Herfst 2019

Do-In Yoga | Ontspannings oogkussentjes
Door Ayse van Yogara worden binnenkort speciaal voor ons oogkussentjes gemaakt voor tijdens de Savasana, de eindontspanning. Donker blauw met rode lotusbloempjes. Op mijn verzoek worden ze met lijnzaad gevuld, zo hebben ze wat gewicht, wat hun functie van rust en donkerte op de oogleden versterkt. Wil je er ook een voor thuis hebben? Dan kun je dat aan mij doorgeven,  dan wordt er een extra voor jou gemaakt door Ayse!
Een eenmalige actie voor €10,- per kussentje.
 
Er zijn ook nog andere Yoga materialen te koop bij Studio iNspiratie
*Do-In Yoga mat, extra zacht van TPE materiaal €45,-
*Studio Inspiratie Yoga tas, voor je mat €35,-
*De mooie Nepalese XL omslagdoeken, die we in de les gebruiken €47,-
 
Mooie cadeau's aan jezelf, voor de feestdagen :-)
 
Danskleding | Kledingvoorschrift
Nu het seizoen goed en wel weer begonnen is, is het tijd dat alle leerlingen die niet met hun proeflessen bezig zijn, naar de les komen met danskleding volgens de kledingvoorschriften. Hier en daar zijn er kinderen die 'pakjes' hebben zonder onderkant, waardoor ze feitelijk in hun onderbroek dansen. Dat is niet de bedoeling. Kijk op de website, of in de bijlage voor het kledingvoorschrift. Deze kun je ook meenemen naar de danswinkel.
N.B. Flevo Dancewear is verhuisd naar Ammunitiehaven 803 en alleen op vrijdag en zaterdag middag open. Op de Brouwersgracht zit Danswinkel.nl, bij ons om de hoek en in Wateringen zit een prachtige zaak Time to Dance.
Please follow the clothing regulations, after the trial period.
 
Peuterdans cursus
Vrijdag 1 november t/m vrijdag 6 december is er weer een peuterdans cursus voor peuter en ouder.  Kinderen van 2 tot 4 jaar leren op een gezellige manier, met zang en dans, samen bewegen en de basis dans houdingen en bewegingen van hun leeftijd. Op vrijdag van 10.15-11.00 uur, 6 weken lang, voor €62,-. Aanmeldingsformulier in de bijlage.
 
Studio Inspiratie vest | een 'Must have' voor de warming up en cooling down
De hoodie van Studio Inspiratie is een echte 'must have'. Hij zit heerlijk, is makkelijk aan en uit te trekken, lekker zacht. Wie heeft hem (nog) niet? Voor €25,- te koop in kinder- en volwassen maten s-m-l-xl. Laat weten welke je wilt kopen in welke maat, dan legt Annemieke hem voor je klaar.
The 'must have' Studio Inspiratie hoodie for kids and adults is really nice for the warm up and cooling down. €25,-
 
Website | NIEUW
De laatste hand wordt gelegd aan de nieuwe website van Studio Inspiratie. Nog een paar dagen, misschien weken en dan komt hij online!
Last days, maybe weeks, before the new Studio Inspiratie website goes online!
 
Modern Mix 12+ groep | gastdansers toneelgroep Facet/div>
De dansers van de Modern Mix 12+ groep van donderdag 18.00 uur, gaan participeren in de jubileum voorstelling van toneelgroep Facet. Zij dansen 2 choreografieën en vervullen wat figuranten rollen. Voorstellingen zijn 6,7,8 en 12,13 en 14 maart 2020. Alle dagen voorstelling om 19.30 uur, behalve op 8 maart, dan is het een middag voorstelling. Facet speelt The Singing Detective, dit was ooit een serie op televisie. Nadere informatie volgt nog, ook over kaartverkoop en locatie. Ik wil graag van alle dansers een schriftelijke toestemming hebben van de ouders dat ze mogen participeren en of er data zijn dat ze niet mogen/kunnen. Heel belangrijk voor de regisseur om te weten en voor mij ook om rekening mee te houden met de choreografieën.
*Dansers hebben zwarte hakken nodig om op te kunnen dansen. Hoe cool! Man: zwarte nette schoenen.
Dancers of 12+ dancegroup will participate in the performances of theatre group Facet, they will dance 2 choreographies. Performances on 6,7,8 and 12,13 and 14 March 2010. All days (except 8 March) on 7.30 PM, 8 March it will be a performance in the afternoon. Facet plays The Singing Detective, this was a television serie years ago. More information about place and ticket sale will follow. I want to have a written approval from the parents of every dancer (student) that they may participate on the given dates. And also I want to know if there is a date they can or may not participate. Very important for the director and for me to know!
*Dancers need black high heels to dance on. How cool is that! Man: Neat black shoes.
 
Grote clubactie | Lotenboekjes inleveren | Loten kopen online
In deze aankomende week van 14 oktober tot 20 oktober, de laatste lesweek voor de Herfstvakantie, mogen de lotenboekjes van de Grote Clubactie weer worden ingeleverd. Als je geen loten hebt verkocht of geen boekje hebt gekregen, hoef je het boekje ook niet mee te nemen. Voor kinderen die wel loten hebben verkocht en het boekje inleveren heb ik een kleinigheidje.
Wil je nog loten kopen en daarmee het werk van Studio Inspiratie steunen? Dat kan ook online via de pagina van Studio Inspiratie. Alvast bedankt voor de support!
Please bring back your lotery-ticket book from 'De Grote Clubactie' this week. If you didn't sell any tickets or didn't get the ticket-book, you don't have to bring it of course.
 
Herfstvakantie
De studio is dicht tijdens de herfstvakantie van 21 oktober t/m 27 oktober.
Studio is closed during Autumn Break from 21 October till 27 October.

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching