Do-in Yoga

  • Do In Yoga
  • Do In Yoga
  • Do In Yoga

Do-In Yoga met de nadruk op zelfzorg. Een goed begin van je dag. Probeer het uit met proeflessen!

Bij Do-In Yoga richt je je op de verbinding van je fysieke lichaam met je energetische lichaam. Door je daarop af te stemmen en specifieke bewegingen en behandelingen uit te voeren, kun je het zelfhelend en transformerend vermogen van je lichaam een boost geven. Dat geeft een gevoel van zingeving en vervulling. Er wordt de tijd genomen voor oefeningen en de aandacht wordt naar binnen gericht, zodat de kern van de oefening zich in jou kan ontvouwen.

Yoga gaat over verbinding: Verbinding met jezelf, met je lichaam, met je adem op je mat. Do-In Yoga is een specifieke vorm van yoga, die zijn oorsprong vindt in China en Japan. Annemieke is bij Do-In Yoga uitgekomen, omdat het meer dan welke yogavorm ook een ervaring van zelfzorg brengt, van heel worden en thuiskomen in jezelf. Do-In Yoga heeft een ritme en afwisseling die heel prettig is. Oefeningen met pit die de buik (Hara) versterken en krachten bundelen. Concentratieoefeningen die je aandacht zo scherp maken als van een Krijger. Oefeningen die de stroming van energie op gang brengen of juist kalmeren. Uitdagende rekkingen en massages die uit de Shiatsu komen met aandacht voor de meridianen en de vijf elementen: Vuur, Aarde, Metaal, Water, Hout. Wees welkom om je eigen manier en route in de Do-In Yoga te ervaren en ontdekken. Het zal een wonderlijke reis zijn waar je vervuld en versterkt uitkomt.

Do-In Yoga (zelf yoga-matje meenemen)
Dinsdag 10.15-11.30

€45,- per maand of €15,- per losse les
Eerste twee proeflessen €12,-

Instromen is het hele seizoen mogelijk

online video-lessen aanbod

Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  om een van de programma's of lessen te bestellen.

9 lessen yoga programma

Ter kennismaking of verdieping van Do-In Yoga beoefening. Prijs €99,-

*Bonus 1: Je kunt alle lessen zo vaak doen als je wilt op je eigen tijd. Je krijgt per les een link.
*Bonus 2: Bij elke les krijg je korte krachtige informatie over de achtergrond en beoefening van Do-In Yoga.

Je bent van harte welkom om deze stap naar zelfzorg, ontspanning en zelfinzicht te maken via dit bewegingssysteem met zijn wortels in eeuwenoude Japanse bewegingskunst en levensfilosofie. Je zult je eigen natuur gaan waarderen en bekrachtigen waardoor je algehele welzijn wordt geactiveerd. Annemieke neemt je stap voor stap mee op reis in elke les.

Eerdere deelnemers zeggen over dit Zelfzorg Instap programma:

"De bewegingen met uitleg inspireren me omdat ik de bewegingen daardoor in een context kan plaatsen. Door de les ga ik me energiek en ontspannen voelen."
 
"Het geeft mij een gevoel van ruimte dat Annemieke zegt dat de oefening er bij mij ook anders uit kan zien"
 
"Het bevalt me heel goed, ik heb er weer zin in!"
 
"De les zorgt voor een gevoel van aandachtig en rustig gefocussed zijn, ik kon de ervaring lang bij me houden, ik kwam wandelend door de dag i.p.v. rennend."
 
"Er zit zoveel materiaal in elke les, dat ik de lessen steeds opnieuw zou kunnen doen, wat ik ook ga doen."
 

Yoga vanuit je stoel

Deze yoga special is een (thuis) kantoor yoga les. Prijs €15,-
Tijdens de lockdown tot 19 januari 2021 voor de actieprijs van €3,-

Je hebt geen plek voor een matje nodig en kan zo zittend op je stoel beginnen. Op aanvraag gemaakt voor in een pauze op het werk. De les duurt een uur. De les zit bordevol ideeën om zittend op, of staande aan je stoel yoga te kunnen doen, die kun je ook meenemen als 'tussendoortjes'.

 

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen.

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching