Yoga op dinsdag

STUDIO INSPIRATIE, UNIEKE YOGASTUDIO VOOR EEN AFWISSELENDE YOGALES OP DINSDAGOCHTEND

Maandag begint de week, een volle dag, kom op dinsdagochtend even tot jezelf in de Do-In Yogales van Studio Inspiratie met veel aandacht voor zelfzorg en balans. Yoga gaat over verbinding: verbinding met je lichaam, met je adem, met jezelf. Do-In Yoga heeft een ritme en afwisseling die heel prettig is. Annemieke is bij Do-In Yoga uitgekomen omdat het meer dan iedere andere yogavorm een ervaring van zelfzorg geeft, van heel worden en thuiskomen in jezelf. Door af te stemmen op de verbinding van het fysieke lichaam met het energetische lichaam met specifieke bewegingen en oefeningen, kun je het zelfhelend en transformerend vermogen van je lichaam een zetje geven. Studio Inspiratie biedt een afwisselende yogales waarin de tijd wordt genomen voor veel verschillende oefeningen met aandacht voor de meridianen en de vijf elementen: Vuur, Aarde, Metaal, Water, Hout.

Wekelijkse yogales vanaf €45,- per maand

AFWISSELEND AANBOD BIJ STUDIO INSPIRATIE

Studio Inspiratie biedt naast een afwisselende yogales ook moderne dansles voor volwassenen (16+ of 21+) met ingrediënten uit klassiek, jazz en de verschillende moderne dansvormen. Lessen waarin iedereen met meer of minder danservaring op passend niveau wordt uitgedaagd en steeds weer een heerlijke dansbeleving zal hebben. Pilates is een vast onderdeel op het programma van Studio Inspiratie voor een pijnvrij (dans)lichaam om soepel te bewegen. Danstherapie en coaching vanuit beweging richt zich op het tot stand brengen van de verbinding tussen hoofd en lijf, denken en voelen, zodat je in balans kunt werken en leven.


KEERTJE PROBEREN? START MET PROEFLESSEN!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen. Neem contact op voor meer informatie over danstherapie en coaching.

 

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching