Pilates met persoonlijke aandacht

STUDIO INSPIRATIE, AFWISSELENDE PILATESLES MET PERSOONLIJKE AANDACHT

Pilates gaat niet over goed worden in Pilates, het gaat over doen wat je wilt doen in alle andere uren dat je geen Pilates doet, zonder blessures, met souplesse en een goede houding die jou draagt en vrijheid geeft. Annemieke heeft een goed oog voor jouw fysieke mogelijkheden en beperkingen. Daarmee biedt ze altijd een volwaardige les voor alle deelnemers vol oefeningen die iedereen verder brengen. Verder in je lichaamsbewustzijn, verder in connectie en verder in souplesse en kracht. Pilates is een fantastische training ter ondersteuning van mensen met chronische klachten. Maar ook ter ondersteuning van andere sporten en bezigheden zoals dans, acrobatiek, rugby, wandelen, hardlopen, tennis, tuinieren, klussen, etc. Ook voor mensen met een beroep waarin ze veel in één houding staan of zitten, of repetitieve handelingen moeten verrichten is Pilates heilzaam en werkt het preventief voor blessures.

Wekelijkse Pilatesles al vanaf 45,- per maand

AFWISSELEND AANBOD BIJ STUDIO INSPIRATIE

Studio Inspiratie biedt naast een afwisselende pilatesles ook moderne dansles voor volwassenen (16+ of 21+) met ingrediënten uit klassiek, jazz en de verschillende moderne dansvormen. Lessen waarin iedereen met meer of minder danservaring op passend niveau wordt uitgedaagd en steeds weer een heerlijke dansbeleving zal hebben. Do-In Yoga is een vast onderdeel op het programma van Studio Inspiratie voor de verbinding in het lichaam en kracht vanuit de Hara. Danstherapie en coaching in beweging richt zich op het tot stand brengen van de verbinding tussen hoofd en lijf, denken en voelen, zodat je in balans kunt werken en leven.

KEERTJE PROBEREN? START MET PROEFLESSEN!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen. Neem contact op voor meer informatie over danstherapie en coaching.

 

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching