Studio Inspiratie, de complete dansles voor volwassenen in Den Haag 

Houd jij ook zo van dansen? Of wil je het graag leren? Studio Inspiratie is de dansschool in Den Haag voor iedereen die van dansen houdt met danslessen voor beginners en gevorderden. Alle dansers krijgen iedere dansles een complete ervaring op hun eigen niveau. Er is veel aandacht voor eigenheid en creativiteit, de docent biedt veel ruimte voor eigen inbreng, kiest hele goede muziek en heeft veel humor. 

Wekelijkse danslessen vanaf €37,- per maand.

Aanbod Dansles Volwassenen

Met inspiratie uit allerlei hoeken van het leven kunnen we in deze lessen alle kanten op. Een moderne dansles voor volwassenen (16+ of 21+) met ingrediënten uit klassiek, jazz, verschillende moderne dans stromingen en urban. Deze les trekt doorgaans (jong) volwassenen die het belangrijk vinden om zichzelf te kunnen zijn of vinden. Dansers die improvisatie en het experiment leuk vinden, eigen ideeën hebben over wat ze willen uitproberen of verbeelden met dans en het ook leuk vinden om choreo's te leren.

Typische moderne dansonderdelen zoals plaatsing van het lichaam, balans, zwaaibewegingen, verplaatsen door de ruimte, grondwerk, gebruik van zwaartekracht en timing, komen in deze lessen aan bod. Met humor en voorbeelden uit het dagelijks leven wordt de verbeelding geprikkeld en worden mensen gestimuleerd om vanuit inzicht en begrip voor de inhoud het dansen vorm te geven vanuit eigen beleving. Daardoor gaan verrijking van dansvaardigheid en verdieping van beleving hand en hand in deze les. We werken toe naar hele choreografieën, zowel van leerlingen als van Annemieke en beroemde choreografen.

Moderne Dans 1 Volwassenen I vanaf 16 jaar
Dinsdag 18.00-19..15 €37,- per maand 

Moderne Dans 2 Volwassenen I vanaf 21 jaar 
Dinsdag 19.15-20.30 €37,- per maand 

Instromen is het hele seizoen mogelijk

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Begin gewoon met proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen. 

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching