Studio Inspiratie, de leukste dansles in Den Haag 

Hou je ook zo van dansen? Is het al even geleden dat je dansles had en wil je het graag weer oppakken? Wil je op je eigen niveau bewegen of uitgedaagd worden om de lat steeds een beetje hoger te leggen? Studio Inspiratie is de moderne dansles in Den Haag voor iedereen vanaf 16 jaar die van dansen houdt. Kies uit moderne dans met een basis van klassiek ballet, de versterkende kracht van Pilates en Yoga, en de helende kracht van danstherapie en coaching.

Dansles Den Haag

Studio Inspiratie is een fijne en eigenzinnige dansschool midden in Den Haag. Hier leer je niet alleen dansen maar word je ook creatief uitgedaagd en mentaal versterkt. De dansstudio is centraal gelegen in het hart van de stad en tegelijk in een oase van rust in een mooie oude kapel. Dansles Den Haag is gebaseerd op moderne dans (contemporary dance) met een stevige technische basis uit het klassiek ballet. Elementen van verschillende dansstijlen worden gecombineerd zoals modern jazz, verschillende moderne dansstijlen, urban en lyrical. Je krijgt alle ruimte voor zelfexpressie en een brede eigen dansontwikkeling.

Wekelijkse danslessen vanaf €37,- per maand

Pilates, Yoga en Coaching

Dansen en bewegen maakt je sterk en soepel, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Studio Inspiratie biedt daarom ook Pilates en Do-In Yoga, juist vanwege de hoge mate van zelfzorg in deze bewegingsvormen. Daarnaast kun je ook de helende werking van dans ervaren in een coaching- of danstherapietraject.

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Wil je ervaren of Studio Inspiratie bij jou past? Meld je aan voor proeflessen! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee (volwassenen) lessen. Wil je meer weten over coaching of danstherapie? Neem dan contact op.

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching