Studio Inspiratie biedt nu Pilates voor Voeten en Benen 

Je zou het misschien niet denken maar een hoop lichamelijke pijntjes en klachten zijn te herleiden naar je voeten. De stand en de kracht van je voeten zijn bepalend voor hoe je de rest van je lijf gebruikt. Zwakke enkels of pijn in je knie, herken je dat? Of heb je twee ongelijke benen, pijn in je heupen, bekken of onderrug? Of zit je nek steeds vast en straalt het uit naar je hoofd en gezicht? Dit soort klachten kunnen je aardig radeloos maken en hebben verrassend vaak een relatie met de stand en het gebruik van je voeten. Wie bedenkt dat nou? Een beetje extra aandacht voor je voeten en benen is de basis van een goed functionerend lijf waarmee je vrij kunt bewegen. Ruimte in je voeten geeft ruimte in je hele lichaam.

Pilates Voeten en Benen

Je voet bestaat uit 26 botjes, 33 gewrichten, 19 spieren, en ruim 100 pezen en banden; een uniek slim lichaamsdeel! Door de schoenen die wij over het algemeen dragen, verliezen onze voeten een hoop van hun oorspronkelijke functionaliteit. In een privéles Pilates Voeten en Benen werken we specifiek met de spanning, stijfheid of scheefstand van jouw voeten, stand van de tenen, gekantelde enkels, doorgezakte voorvoet of inactieve voetboog. In de les zoeken we naar de oefeningen waar jouw lichaam direct baat bij heeft. Door ruimte te creëren in alle kleine scharniertjes werkt Pilates Voeten en Benen aan een gezonde stand en mobiliteit van de voet. Belangrijk onderdeel van de privéles zijn balansoefeningen die ook de stand van je benen corrigeren en het bekken trainen. Die oefeningen kun je na de les zelfstandig blijven doen voor blijvend resultaat. 

Pilates voor Voeten en Benen               € 54,- per privéles van 45 minuten  

Pilates, Yoga en Coaching

Dansen en bewegen maakt je sterk en soepel, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Studio Inspiratie biedt daarom ook Pilates en Do-In Yoga, juist vanwege de hoge mate van zelfzorg in deze bewegingsvormen. Daarnaast kun je ook de helende werking van dans ervaren in een coaching- of danstherapietraject.

Keertje proberen? Start met Proeflessen!

Omdat Pilates voor Voeten en Benen als eenmalige privéles wordt aangeboden, is een proeflespakket niet mogelijk. Maar als je wilt ervaren of Studio Inspiratie bij jou past, dan kun je je natuurlijk aanmelden voor de reguliere proeflessen Pilates! Een proeflespakket is helemaal vrijblijvend en kost €12 voor twee lessen (volwassenen). 

Bekijk onze instagramfeed!

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 108 999 02

Barthkapel
Brouwersgracht 2K, Den Haag

Routebeschrijving

Op de Brouwersgracht bij 2k (naast stichting Yasmin) het steegje in, uitlopen tot op de binnenplaats. De studio is bij 2K op de 1e etage in de Barthkapel.

Dansen is Leven!

Body & Mind Centrum voor Moderne Dans, Pilates, Yoga, Danstherapie en Mindful Coaching